Program „Phenomena“

portrait-of-happy-old-people-lying-on-green-grass
Program „Phenomena“ je inovativni motivacijsko-edukacijski program s primarnom svrhom unaprjeđenja kvalitete života u svim područjima:

osobni razvoj, zdravlje (prevencija i sprečavanje daljnjeg razvoja bolesti), učenje/edukacija (usvajanje novih stavova, znanja i vještina), rad (aktivan stav i odnos prema radu), obiteljski život, umjetničko izražavanje, te ostala područja života i međuljudskih odnosa. Ostvarenim rezultatima program doprinosi i rehabilitaciji osoba narušenog psihofizičkog zdravlja.

Program djeluje na način da se stimuliranjem pozitivnog stava prema životu i buđenjem svijesti o vrijednosti života, podiže duh i razvija energetska inteligencija što svakoj osobi omogućuje da se, neovisno o godinama, oslobodi depresije i stresa, te ostvari svoj maksimalni osobni potencijal. Poticanjem kreativnosti, motivacije i inspiracije, te razvijanjem osjećaja vlastite vrijednosti i odgovornosti, dolazi do razvoja poduzetništva, zapošljavanja i drugih oblika društveno korisnog rada, a osoba postaje aktivan i koristan član društva.

Program je koncipiran na bazi iskustvenih radionica i treninga s prijenosom znanja, te omogućuje daljnji prijenos znanja zainteresiranim pojedincima.

 

Sadržaj Programa Phenomena:

Edukacija - Prijenos znanja  kako ispravno pristupiti životnim situacijama i emocijonalnim stanjima

Relaksacija -kroz opuštanje otpušta se stres, napetost, emocionalna stanja. Rezultat-unutarnji balans.

Vježbe - donose znanje kako kroz fizičku aktivnost  otpustiti stres, napetost. Postiže se ravnoteža između fizičkog i emotivnog stanja.

Program se održava u Udruzi Phenomena i prirodi.

Termini:  prema prethodnom dogovoru   sa korisnicima.