Udruga Phenomena

happy-old-people-6-640
Udruga Phenomena osnovana je sa svrhom promicanja i unaprjeđenja kvalitete života i to posebice kod ranjivijih skupina građana: djeca, mladi, starije i nemoćne osobe, žene, osobe s invaliditetom, branitelji i dr.

Djelujući od 2001. godine, udruga je svojim radom privukla više stotina stalnih i povremenih korisnika, suradnika i volontera različite životne dobi, naobrazbe, socijalnog statusa i zdravstvenog stanja, s različitim životnim problemima, spremno prihvaćajući najraznovrsnije životne izazove.
O postignutim rezultatima svjedoče osobna iskustva, kao i kontinuirana suradnja s različitim institucijama i organizacijama.

S vizijom doprinosa izgradnji visoko moralnog društva koje polazi od vrijednosti ljudskog dostojanstva, poštivanja ljudskih prava, tolerancije, društvene solidarnosti i odgovornosti kreirali smo inovativni motivacijsko–obrazovni „Phenomena“ program koji omogućuje individualni razvoj osviještenih osoba s unaprjeđenim vještinama, iskustvom i znanjem za izgradnju i očuvanje visoko svjesnog i društveno odgovornog društva.